Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vi ved alle, at dejlige dufte kan bringe minder tilbage, gøre os i godt humør eller give vores rum en dejlig, hyggelig følelse! Vi har samlet vores yndlingsduftgaver, som er perfekte til dig selv eller dem, du holder af!

Gaveidé #1: Personligt duftlys

Dette duftlys fra Your Own Label har en vidunderlig duft af jasmin og vanilje. Jasmin kan være overvældende i sig selv, men er perfekt, når den kombineres med blød vanilje. Dette duftlys er en vidunderlig tilføjelse til ethvert hjem, uanset om du vil forkæle dig selv eller er på jagt efter en unik indflyttergave.

Det er nemt at lave dit eget personlige duftlys. Du skal blot tilføje dit yndlingsfoto og/eller et navn efter eget valg i vores online editor!

Gaveidé nr. 2: Små personlige duftlys som gave

Hvis du leder efter de perfekte, originale gaver at dele ud til en fest, er disse små personlige duftlys perfekte! Disse duftlys i dåse har en dejlig vaniljeduft, og dåsen kan bruges længe efter, at lyset er slukket!

Duftlysene er nemme at personliggøre med et sjovt design, tekst og/eller foto - mulighederne er uendelige.

Gaveidé #3: Personlig sivspreder

Denne personlige The Gift Label reed diffuser har en fantastisk 'spicy & royale' duft og er en ideel gave til en, der lige er flyttet, eller for at lade en, du holder af, vide, at du tænker på dem. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv!

The Gift Labels produkter er ikke bare smukke, men også 100 % veganske, og flaskerne er lavet af 100 % genbrugsplast. Det er hurtigt og nemt at designe disse personlige duftpinde. Udfyld blot navnet efter eget valg og/eller upload et foto sammen med en personlig besked til modtageren.

Gaveidé nr. 4: Personlig håndsæbe

Det har aldrig været sjovere at vaske hænder end med en flaske personlig håndsæbe fra The Gift Label, og det er den perfekte tilføjelse til ethvert køkken eller badeværelse. Håndsæben fra The Gift Label kan personliggøres med en tekst eller et navn efter eget valg, hvilket gør den til en virkelig original og personlig gave.

Håndsæben er skånsom mod hænderne og har en fantastisk duft af kumquat & bourbon vanilje. Sæben er vegansk og fri for sulfater og farvestoffer. Du kan personliggøre det vandafvisende klistermærke på den 100 % genanvendte flaske med et navn eller en tekst efter eget valg.

Personligt duftlys

Personligt duftlys

The Gift Label hudplejesæt

The Gift Label hudplejesæt

Duftpinde - The Gift Label

Duftpinde - The Gift Label

Personlig håndsæbe

Personlig håndsæbe

Gaveidé #5: Personlig håndlotion

Al den håndvask kan gøre dine hænder tørre, og derfor er det vigtigt at passe godt på dine hænder. Med denne håndlotion fra The Gift Label bliver dine hænder bløde igen på ingen tid. Håndcremen er en god gave til dig selv, og den er også en sjov og original gave til en, du holder af.

Håndcremen dufter af det samme som håndsæben, hvilket gør disse to produkter til et ideelt gavesæt. Hvem vil du overraske?

Gaveidé nr. 6: Personligt Love, Beauty & Planet gavesæt

Slap af med en dejlig personlig Love, Beauty & Planet-gaveæske? Overrask de sødeste mennesker omkring dig med en Love, Beauty and Planet-gaveæske, der indeholder tre fantastiske produkter: en shampoo, showergel og bodylotion i duftserien Coconut Water & Mimosa Flower, og som ligger i en smuk personlig gaveæske.

Du kan personliggøre gaveæsken ved at tilføje et navn og et foto til designet for at gøre den helt personlig.

Axe Gavesæt med Magisk Krus

Axe Gavesæt med Magisk Krus

Love, Beauty & Planet gavesæt

Love, Beauty & Planet gavesæt

Håndlotion

Håndlotion

Blog

Blog