Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Tips til det perfekte julebillede

Sådan tager du gode billeder

Et foto er et billede, der indfanger et særligt øjeblik eller en særlig følelse. Et smukt minde for nu og altid. Det er så sjovt at bladre i gamle fotoalbum og rejse tilbage i tiden til den fantastiske ferie, festen med mormor og morfar eller et andet sjovt øjeblik. Derfor er det fantastisk at have et foto placeret på en personlig YourSurprise-gave. Der er mange gaver at vælge imellem. Bare husk, at de varierer i størrelse og form, når du beslutter dig for, hvilket foto du vil tilføje. Hvordan tager man det perfekte billede, spørger du? Vi forklarer, hvordan du tager de bedst mulige billeder med en iPhone eller Android-telefon på ingen tid.

Canvas

Før du tager billedet/billederne

  • Sørg for, at din linse er ren. Dine billeder bliver skarpere, hvis linsen er fri for støv og mærker, hvilket er det, du ønsker.
  • Tænk over, hvilken gave du vil gøre personlig. Et dynebetræk eller en pude til sofaen? I dette tilfælde ville en collage være fantastisk. Hvis du tænker på en mindre gave (som f.eks. en snekugle), kan en collage blive for travl, så et enkelt foto ville passe bedre.
  • Hvis du vælger at lave en collage, har vi følgende tips:
    1. En collage med 9 fotos ser fantastisk ud og er en sjov måde at kombinere både travle og rolige billeder på, samt et detaljeret foto eller et stemningsfuldt foto. En anden mulighed er at lave en collage med 4 eller 6 fotos. Det er helt op til dig! Der findes flere apps, hvor du kan lave collager.
    2. Hvis du har besluttet dig for at lave en collage, skal du huske på det, når du tager dine billeder. Fokuser ikke kun på portrætter, men tilføj også detaljebilleder. En collage er en god idé til et lærred.

Mens du tager billederne

  • Hvis du tager billeder med din telefon, skal du ikke bruge zoom, da billederne bliver mindre skarpe.
  • Hold din telefon så stille som muligt for at få det skarpeste resultat. Tricket er at presse albuerne ind mod kroppen. Dine arme og hænder vil være mere stabile, og du vil være mindre tilbøjelig til at ryste. Træk vejret ind, tag billedet, træk vejret ud!
  • Tænk på lyset. Resultaterne bliver mindre gode, hvis du befinder dig et mørkt sted. Hvis du er udenfor, så prøv at undgå at tage billeder i direkte sollys, da dine billeder vil blive overeksponerede og skabe skygger i folks ansigter. Find et skyggefuldt sted, eller tag billeder i skoven, hvor lyset skinner gennem bladene. En anden måde at skabe en smuk effekt på er at tage billeder ved solopgang eller solnedgang, da lyset er fantastisk og skaber en romantisk effekt. Hvis du tager billeder indenfor, er det vigtigt at tage dem med lyset bag dig.
  • Hvis du har taget et godt billede, men synes, at det er overeksponeret eller meget mørkt, kan du redigere billedet, så det bliver sort/hvidt. Det skjuler den "dårlige belysning" på billedet. Det kan du gøre med Photoshop eller apps på din telefon.

Valg af et godt sted

  • Eksperimenter med sjove baggrunde. Lad folk stå foran en gammel dør, et blomstrende træ eller et cool tapet. Et foto med en cool baggrund vil gøre din gave endnu smukkere. Få dit foto trykt på en vandflaske, så det ikke bare er en kedelig gammel flaske.
  • En anden god effekt kan skabes ved at tage et billede lige bag et træ eller en busk, da det skaber dybde og et legende look.
  • Her er fem andre idéer til gode steder at fotografere.
    1. På stranden. Tag billeder i græsset, i klitterne eller i nærheden af vandet. Den perfekte dag til strandfotografering er en dag, hvor solen lige formår at skinne igennem skyerne og skabe et dejligt lys.
    2. Når du går gennem en sød bys gader. Stop ved en gammel dør, en flot mur eller en kanal.
    3. Hvis du gerne vil tage billeder derhjemme, skal du flytte nogle ting for at skabe en tom væg, som du kan bruge som baggrund, og tage billederne med lyset, der kommer bagfra kameraet.
    4. Skoven er et smukt sted med uendelige muligheder for flotte fotos.
    5. Hvis du planlægger at tage billeder af en baby, så stryg dit sengetøj, red din seng, og brug den som location. Hvide lagner giver en fantastisk effekt.