Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Nogle synes, det er en kommerciel affære, andre synes, det er vigtigt i det mindste at få en rose på Valentinsdag. Vi hollændere er et jordnært folkefærd, men i al hemmelighed holder vi meget af disse dage. Og selvfølgelig er det også dejligt at modtage en lille gave fra sin elskede. Selvfølgelig ved du, at han eller hun elsker dig, men det skader aldrig at understrege det, vel? Men hvordan behandler andre folk i Europa Valentinsdag? Vi spurgte vores internationale kolleger, der arbejder på YourSurprise!

Udtryk din kærlighed på Valentinsdag

I Holland giver vi hinanden en rose eller sender et kort (anonymt) med en sød besked. Men de fleste joker altid med, at postbuddet havde så meget post, at han ikke kunne løfte posen. Så næsten ingen får et kort? I Polen kan eleverne sende hinanden et kort via skoleposten. Interne postbude sørger for, at kortene kommer frem til de rigtige elever. I Frankrig deler mange skoler roser ud: Bestil en rose i god tid hos portnerne, og så vil din flamme modtage en smuk blomst på Valentinsdag.

Hvis du er single...

Mange singler kan ikke rigtig sætte pris på en dag som Valentinsdag. I Sverige, Spanien og i stigende grad i Italien har singler fundet en løsning på dette: at spise ude med sin bedste ven, tage en drink med sin bror eller søster eller bare gå på pub med vennerne. Hvorfor kun på Valentinsdag? I Sverige bliver der i stigende grad arrangeret events for singler... Et godt sted at møde sin fremtidige flamme, synes vi!

Hvad giver vi hinanden?

I Holland kan vi godt lide at give hinanden blomster eller et flot smykke. Fysiske gaver er også meget populære i Belgien, Sverige, Italien og Spanien. Tænk på blomster, chokolade, Smykker, lingeri (oeh la la la) eller en Sødt kort. I Frankrig og Polen er det almindeligt at gøre hyggelige ting: tage sin elskede med ud at spise, tilbringe en nat på hotel, gå i sauna sammen eller se en film.

Forberedelse er halvdelen af kampen

Ikke alle begynder at forberede en gave til Valentinsdag i god tid, heldigvis er der levering samme dag, så du stadig kan få den buket blomster leveret til dit hjem i tide. Franskmændene indrømmer også ærligt, at de ikke begynder før i sidste øjeblik. Belgierne og svenskerne hævder, at de er i god tid og har alt arrangeret et par dage i forvejen. Spanierne tager kronen: De siger, at de er klar flere uger i forvejen.

Hvor meget bruger viOh, sandhedens øjeblik, for hvor meget er kærlighed værd? Vi mener, at uanset hvor meget man bruger på en gave, handler ægte kærlighed først og fremmest om at være opmærksom på hinanden. Hellere noget småt og meningsfuldt end noget dyrt og ligegyldigt. Hvis vi skal nævne beløb: Spanierne og tyskerne bruger mellem 10-20 euro. Franskmændene og italienerne siger, at de bruger mellem 20-30 euro, og svenskerne bruger ofte mere end 30 euro. Vi hollændere er ikke ude af trit med dette, er vi?

De bedste gavetips til valentinsdagEr du stadig på udkig efter en god gave og kunne bruge lidt inspiration? Her er vores mest populære Valentinsdag-gaver:

Leder du efter mere inspiration? Så tjek alle vores Valentinsgaver.

Chokolade telegram®

Chokolade telegram®

Milka Chokoladegave - Hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Champagneglas - Valentinsdag Gave

Champagneglas - Valentinsdag Gave

Hjerte halskæde med indgravering - stor

Hjerte halskæde med indgravering - stor

Bamse bjørn

Bamse bjørn

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster med personligt kort

Tørrede blomster med personligt kort

Blog

Blog