Cielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon Magnum
Cielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon Magnum

Cielo Cabernet Sauvignon - Magnum

kr. 189,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Udsolgt
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort

Flere oplysninger om denne vin:
Navn: Cielo Cabernet Sauvignon
Oprindelsesland: Italien
Type vin: Rød
Drue: Cabernet Sauvignon
Karakteristika: Frisk og glat rødvin.

Smag
En frugtagtig rødvin med en glat finish og lækkert fristende aromaer af kirsebær, blåbær og solbær.

Et smagfuldt forslag
Lækre med pasta og risotto.

Oprindelse
Ciele a Terra blev grundlagt i 1908 af en gruppe vinavlere i Veneto. Deres mål var at samarbejde om produktion, salg og viden om kvalitetsvine. Nu har de fælles ejere mere end 3000 hektar vingård til deres rådighed. Hoveddelen af ​​høsten kommer fra bjergene i Berici, disse bakker har et perfekt mikroklima til dyrkning af druer af høj kvalitet. På grund af det store udbud af druer er det muligt for Cielo at tilbyde konstant høj kvalitet til en skarp pris. Denne stabile produktion skyldes også brugen af ​​hypermoderne produktionsteknikker.

Giv en magnum flaske Cielo Cabernet Sauvignon med en personlig etiket som gave!

Overrask dine bedste venner, partner, forældre eller (forretnings) forhold til en dejlig flaske rødvin i en smuk gaveindpakning med et gratis gavekort! Eller gå til vores luksuriøse træhus, med eller uden tilbehør. Gør din gave ekstra speciel ved at oprette en unik etiket med dit eget foto, logo eller tekst!

En vigtig fordel ved vores valg er, at du kan bestille en individuel flaske vin, med eller uden en personlig fotolabel. På denne måde kan du opdage lækkerierne og kvaliteten af ​​vores forskellige vine uden at skulle købe en fuld kasse. Virkelig overraskende med en flaske lækker vin!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Cielo Cabernet Sauvignon - Magnum ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+442033180348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Denne gave er i øjeblikket utilgængelig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at oplagre hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger om den aktuelle leveringstid, er du velkommen til at kontakte vores helpdesk på følgende nummer: +442033180348 (Engelsk)

Vi er glade for at være til tjeneste!