Oude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - Rød
Oude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - RødOude Kaap - Rød

Oude Kaap Rød

kr. 139,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Dit design i farverigt print i HD fotokvalitet
  • De smukkeste design på højkvalitets hardboard
  • Luksusbrænde med fyrretræ med glidende låg og indlæg
  • Inklusive fuld størrelse flaske af de fineste vine
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Denne flaske sydafrikansk rødvin er en garanteret succes! Denne unge og frugtagtig vin har været populær i årevis på grund af sin frugtagtig og enkle smag. Dette er en vin, der kan sætte pris på. Den røde kirsebærsmag af Cinsaut, Ruby Cabernet og Merlot druer springer virkelig ud.

Om denne vin:
Vinene fra Oude Kaap finder deres oprindelse i den smukke Franschhoek-dal, hvor de stejle Drakestein-bjerge siden 1693 har spillet en vigtig rolle i produktionen af ​​kvalitetsvine. Bestemmelse, vedholdenhed, passion og innovation har også formet vinfremstilling på gården, og denne arv fortsætter med at blive hædret af en ny generation af vinproducenter.

Ved at skabe Oude Kaap-vine bruger vinproducenterne kun den bedste frugt fra regionen, da essensen af ​​en god vin er frugten. For at bestemme hvilke kuver der skal vælges for Oude Kaap-vine, opretholder vinproducenterne fra denne ejendom intensiv kontakt med producenterne og bruger en meget streng udvælgelsesproces.

Denne unge og frugtagtig vin har været populær i årevis på grund af sin frugtagtig og enkle smag. Dette er en vin, der kan sætte pris på. Den røde kirsebærsmag af Cinsaut, Ruby Cabernet og Merlot druer springer virkelig ud. En lille procentdel Cabernet Sauvignon supplerer denne blanding for at give vinen mere rygrad.

Giv en lækker flaske Oude Kaap Rødvin i et personlig tilfælde som gave!

Overrask dine bedste venner, partnere, forældre eller (forretnings) forbindelser med en dejlig flaske frugtagtig rødvin i et smukt tilfælde med et gratis gavekort! Virkelig overraskende med en flaske lækker vin! Perfekt hverdagsvin til frokost eller et let måltid.

Gør din gave ekstra speciel og design din egen luksus træ sag med dit navn eller din tekst. Vi har et stort udvalg af vine. Du vil være sikker på at finde en lækker flaske vin til enhver heldig modtager her. Et valg der passer til enhver smag!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Oude Kaap Rød ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?